Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Zanzibár

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál. Mindössze két szigetből áll: Unguja és Pemba. Előbbit sokszor nevezik helytelenül Zanzibárnak.

A zanzibári szigetcsoport 25-50 kilométer távolságra helyezkedik el a kontinenstől.  Székhelye és legnagyobb városa Zanzibar City.  Zanzibárt sokszor fűszer szigetnek is nevezik és ez nem véletlen! A korai telepesek hamar rájöttek, hogy a sziget kiválóan alkalmas különféle fűszerek termesztésére, ennek eredményeként a szigeten rengeteg fűszerfarm található.

PROGRAMOK

Zanzibár

a fűszer sziget

ZANZIBÁR AJÁNLAT

ZANZIBÁR

Zanzibár utazás
Zanzibár utazás
Zanzibár utazás
Zanzibár utazás - vörös kolobusz majom
Zanzibár utazás
Zanzibár utazás
Zanzibár utazás

Zanzibár egy kicsi, idilli paradicsomi sziget, amely híres érintetlen fehér homokos strandjairól, türkizkék  vizéről és káprázatos naplementéiről.

Zanzibár egyedülálló keveréke az afrikai és arab kultúrának.

Legyen szó egy romantikus nyaralásról vagy családi kiruccanásról Zanzibár tökéletes választás mindenki számára. Nyugodt környezet, lélegzetelállító búvár helyek, hosszú, fehér homokos strandok, csodás gasztronómia és számos új élmény vár rád ezen a képeslapra illő szigeten. 

Az árapálynak köszönhetően számos helyen több száz méterre is visszahúzódik az óceán, így a víz helyén kagylókkal, tengeri csillagokkal és algákkal teli apró kis pocsolyák maradnak. Tökéletes lehetőség a vízi élővilág felfedezésére.  A korai telepesek hamar rájöttek, hogy a sziget kiválóan alkalmas különféle fűszerek termesztésére, ennek eredményeként a szigeten rengeteg fűszerfarm található.

Zanzibáron találkozhatunk a több száz éves aldabrai óriásteknősökkel és a Jozani Nemzeti Parkban élő vöröskolobusz majommal is. 

indulás

Budapest

időtartam

min. 7 éj

utazás

hagyományos repülőjárat egy vagy két átszállásal

autóbérlés

nem feltétlen szükséges

díj

*450.000 Ft-tól/fő

(8 éj, 2 fő esetén)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ Zanzibár útikalauz ára most csak 4,500 FT / úti cél.

Zanzibár esetében az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR munkadíja 4 főig min. 72,000 forint / úti cél függetlenül az ingyenes előzetes kalkuláció összegétől. 

BLOG

EGYÉNI UTAZÓK VÉLEMÉNYE

Szívesen utaznál Zanzibárra, de segítségre van szükséged a szervezésben? Kérd ingyenes előzetes kalkulációmat vagy szervezd meg egyénileg utazásod a digitális útikalauz segítségével! Az útikalauz több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni.

IRÁNYTŰ

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyes utak esetében lehetőség van az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ megrendelésére, ami tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lesz egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan 1, vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes „Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Az IRÁNYTŰ útikalauz ára 8,000 FT / úticél.

NAVIGÁTOR

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás

Elnavigállak a szervezés útvesztőjében!
Lépésről lépésre megtervezzük utazásod!

Az Egyéni utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás megrendelésével leveszem a válladról a szervezés terhét, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolunk meg neked az utazásod profi megtervezése során.

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paramétere a TE egyéni igényedre lesz szabva. A személyre szabott útitervet egy konzultáció során véglegesítjük, az utazás minden egyes részletét átbeszéljük és végül kézhez kapsz minden hasznos infót, mely az utazáshoz szükséges. Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segítségedre lehetek abban, hogy költséghatékonyabban szervezzük meg utazásod, kérd ingyenes előzetes kalkulációmat az utazásra!

 

Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR tanácsadás díja min. bruttó 32,000 Ft-tól/ út,
ami 4 fő utazása esetén csak 8,000 Ft költséggel jár.
Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Porto és környéke

ingyenesen elérhető IRÁNYTŰ útikalauz

Igényeld az ingyenes „Porto és környéke” IRÁNYTŰ-t, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001