Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési információk

Fizetési lehetőségek

Három féle képpen tudod kifizetni webáruházunkban a megrendelt termékeket:

Online bankkártyás fizetéssel: a tranzakció Barion fizetési rendszerén keresztül történik, maximális biztonságban. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb fizetési mód. A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve Amex bankkártyádat.

Közvetlen banki átutalással: amint beérkezett az alábbi bankszámlaszámra a megrendelés és a szállítás teljes összege, feladjuk a csomagodat.
Kedvezményezett neve: Posta Melinda Dóra e.v.
Bankszámlaszám: 10300002-10232499-00014900
Közlemény: az e-mailben megküldött számlaértesítőn feltüntetett közlemény azonosító

Utánvétellel: akkor kell kifizetned a csomagot, amikor átveszed a futártól vagy kiveszed az automatából. Házhozszállítás esetén a futárnak készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni, az automatáknál csak bankkártyával. Kizárólag fizikai termék rendelése esetén van rá lehetőség *

*Utánvétes fizetésre kizárólag abban az esetben van lehetősége, amennyiben a megrendelés NEM tartalmaz digitális útikalauzt, mely elektronikus formában kerül kiküldésre.

Az Egyéni Utazó Navigátor szolgáltatás esetében kizárólag közvetlen banki átutalással van lehetőség rendezni a tanácsadói díjat!

Szállítási információk

Szállításnál három lehetőség közül választhatsz:

Foxpost futárszolgálattal –  2400 Ft: a megrendeléstől számított (banki átutalás esetén a bankszámlánkra beérkezés napjától számított) 5 munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak.

Foxpost automata – 1140 Ft: a legmodernebb lehetőség a csomagautomata. Ide 0-24 órában bármikor eljöhetsz, és sorban állás nélkül veheted át a rendelésed. A csomagod érkezéséről SMS-ben kapsz értesítést, ezt követően 3 naptári napig bármikor átveheted. Ehhez az üzenetben kapott azonosítóra és a telefonszámodra lesz szükség.

Elektronikusan: A megrendelt Egyéni Utazó digitális útikalauz a fizetés teljesítésétől számított 5 munkanapon belül kerül kiküldésre elektronikus formában a vásárlás során megadott e-mail címre.Külföldre sajnos nem tudunk csomagot feladni, csak Magyarországra tudsz rendelést leadni.

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001