Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

GYIK

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
MEGTERVEZZÜK AZ UTAZÁSOD

GYIK

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Az utazásszervező és a tanácsadói tevékenység között a lényegi különbség az, hogy míg az utazásszervező saját árualapot (szervezett utakat, utazási csomagokat) állít össze és értékesít, addig az Egyéni Utazó csak tanácsadói tevékenységet végez, az utasok részéről befizetéseket nem fogad el, pénzügyi tranzakció közvetlenül az utas és az egyes szolgáltatások nyújtói közt zajlik. Utazásszervezői tevékenységről tehát akkor beszélhetünk, ha legalább két turisztikai szolgáltatás (pl: személyszállítási, szállás- és egyéb turisztikai szolgáltatások) összeállítását és nyújtását végzik üzletszerűen.

Az Egyéni Utazó tanácsadói tevékenységet végez!

Az „Egyéni utazó” weboldalon keresztül naprakész információkat, utazási tanácsokat tudsz megrendelni az utazásodhoz. Az egyéni elvárásaid alapján ötletet adok az úticél kiválasztásához, megtervezem az igényeid szerinti utazást.
Semmilyen jogi értelemben vett utazásszervezői, közvetítői tevékenységet nem végzek, utazási szolgáltatást nem nyújtok, a képviseletedben nem járok el. Az utazása során felmerülő pl. szállás, közlekedési eszköz foglalásának és költségeinek megfizetését közvetlenül neked kell az adott szolgáltatóval rendezned.

A fentieken túl lehetőséged van megvásárolni az egyedi tervezési Utazónapolót is a SHOP menüpont alatt.

Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ egy előre összeállított digitális útikalauz, mely olyan naprakész információkat tartalmaz, mely alapján te magad is megszervezheted utazásod a kiválasztott úticélra. Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR esetében pedig leveszem a válladról a szervezés terhét és lépésről lépésre megtervezem utazásod.
Bővebben

Az ingyenes előzetes kalkuláció tartalmazza a repülőjegyet adókkal, illetékekkel a választott útvonalra, igényes szálláslehetőségeket a megadott preferenciák alapján, autóbérlés költségét, amennyiben szükséges és az ajánlott  fakultatív programok árát.  Az utazás pontos részleteit és a program javaslatokat megrendelést követően tudom a megbízó rendelkezésére bocsátani.

 • szuper ár-érték arányú repülőjegy, szállás és autóbérlés keresés, javaslat és tanácsadás
 • jól megtervezett személyre szabott részletes program és útvonal terv kidolgozása
 • rengeteg hasznos tipp, térképek, linkgyűjtemény, minden amire az utazás során szükséged lehet, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és rendszerezni
 • folyamatos kapcsolattartás, hogy maximálisan a TE igényeidre szabott utazást tudjam összeállítani
 • végső konzultáció, mely során átbeszéljük az utazás részleteit
 • a fentieken túl a csomag díja tartalmazza az évek alatt szerzett tapasztalataimat, a kereséssel/foglalásokkal kapcsolatos ismereteimet és a szervezésbe fektetett időm és energiám.

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ – az útikalauz ára 8,000 FT / úti cél.

Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz díját úticélonként kell megfizetni.

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR –  A tanácsadói munkadíj minimum bruttó 24,000 forint, függetlenül az ajánlat/utazás összegétől. Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR tanácsadás díj 4 fő utazása esetén csak 6,000 Ft költséggel jár.

Az Egyéni Utazó alanyi áfamentes, ezért a honlapon mindenhol a végső, fizetendő árakat tüntettük fel!

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ – a digitális útikalauzra vonatkozó megrendelésedet honlapunkon, a SHOP menüpont alatt tudod leadni. 

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR – Az úti cél kiválasztását követően, kérd ingyenes kalkulációmat az utazásra. Amennyiben szimpatikus a megküldött ajánlat/kalkuláció, a levélben feltűntetett link segítésével tudod leadni megrendelésedet.

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ digitális útikalauz

 1. válassz úti célt az Élményválasztó menüpont alatt
 2. ha bizonytalan vagy, kérd az ingyenes Porto és környéke IRÁNYTŰ digitális útikalauzunkat
 3. megrendelésedet honlapunkon, a SHOP menüpont alatt adhatod le
 4. ezt követően közvetlen banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni az útikalauz díját
 5. a megadott e-mail címre elküldöm a kiválasztott IRÁNYTŰ digitális útikalauzt

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR utazás tervezés lépésről lépésre

 1. válassz úti célt az Éményválasztó menüpont alatt
 2. kérd ingyenes előzetes kalkulációnkat a kiválasztott úti célra
 3. amennyiben szeretnél velem dolgozni küldd el megrendelésed a megadott linkre kattintva
 4. ezt követően átutalással tudod rendezni a megbízás díját (részleteket a visszaigazoláson találod)
 5. szorosan együttműködve összeállítom a TE igényeidre szabott utazást
 6. végül egy személyes vagy online konzultáció során átbeszéljük az utazás részleteit

Három féle képpen tudod kifizetni webáruházunkban a megrendelt termékeket:

Online bankkártyás fizetéssel: a tranzakció Barion fizetési rendszerén keresztül történik, maximális biztonságban. 
Közvetlen banki átutalással: amint beérkezett a megadott bankszámlaszámra a megrendelés és a szállítás teljes összege, feladjuk a csomagodat.
Utánvétellel: akkor kell kifizetned a csomagot, amikor átveszed a futártól vagy kiveszed az automatából. Kizárólag fizikai termék rendelése esetén van rá lehetőség *
*Utánvétes fizetésre kizárólag abban az esetben van lehetősége, amennyiben a megrendelés NEM tartalmazza az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauzt, mely elektronikus formában kerül kiküldésre.

Megbízás esetén a konzultáció történhet személyesen vagy online felületen is. A pandémiás helyzet miatt sokan inkább az online konzultációt részesítik előnyben, de nincs akadálya a személyes találkozónak sem.

BLOG

Barcelona madártávlatból

utazás | Barcelona madártávlatból | inspirációk | fakultatív programok Barcelona madártávlatból – Domborzatának köszönhetően számos olyan pont található Barcelonában, ahonnan megcsodálható a város madártávlatból is. A

Tovább olvasom »
Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001