Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Ajánlatkérés

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
MEGTERVEZZÜK AZ UTAZÁSOD

Ajánlatkérés

AJÁNLATKÉRÉS

iranytu-vagy-navigator-002

NAVIGÁTOR

Hova szeretnél utazni?
Válassz a legördülő menüből vagy írd meg üzenetben a Te saját Egyéni úti célodat. Ebben az esetben az ‘egyéb’ opciót jelöld meg.

Mikor szeretnél utazni?
Megadhatsz konkrét dátumot, de időintervallumot vagy évszakot is.

Kérlek számolj azzal, hogy kiemelt időszakban (húsvét, nyári vagy őszi szünet, stb.) nem csak a repülőjegy és a szállás lesz drágább, de az egyes fakultatív programok ára is magasabb lehet. Illetve az is előfordulhat, hogy szezonon kívül, ünnep napokon egyes létesítmények zárva tartanak.

Mennyi időre szeretnél utazni?
Természetesen eltérhetsz az Élményválasztóban feltűntetett időtartamtól, ha rövidebb vagy hosszabb időre szeretnél utazni. Nincs két egyforma utazás, így annak bármely paramétere módosítható, akár az időtartam is.

Hányan utaznátok?
Kérlek a létszám mellett tüntesd fel a kívánt szobaelosztást is (ha van ilyen jellegű speciális kérés), mert nagyban befolyásolhatja az árat. Illetve ne felejtsd el jelezni, ha kiskorú vagy 2 éven aluli utazik veletek.

Autóbérlés

Egyes programok estében erősen ajánlott az autóbérlés több szempont miatt is. Természetesen ha nem rendelkezel jogosítvánnyal és ezt jelzed felém, figyelembe fogom venni az ajánlat készítése során.

egyeni-utazo-kapcsolat-elerhetoseg-2

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paraméterét igyekszem a utasok egyéni igényeire szabni. Az előzetes kalkuláció minden esetben személyre szabottan készül, ezért első körben egy gyors egyeztetés során meghallgatom az elképzelésed az utazással kapcsolatban (preferált programok, szállás elhelyezkedése, poggyász igény, stb.), illetve én is mondok pár hasznos információt az úti célról. Az előzetes kalkuláció elkészítése akár több órát is igénybe vehet, amelyhez fontos iránymutatást adnak az utazással kapcsolatos egyéni elképzeléseid.

Tudtad? Van lehetőséged egyéni konzultációra is!

Szívesen megszerveznéd utazásod, de gondot jelent az utazási időpont vagy a programok kiválasztása? Nem tudsz dönteni a szállás elhelyezkedését illetően? Vagy kíváncsi vagy milyen dátumra foglalható a legkedvezőbb áru repülőjegy? Jelentkezz egyéni konzultációra és beszéljük át közösen a felmerülő kérdéseidet!

Szeretnél többet tudni szolgáltatásainkról?

IRÁNYTŰ ?

NAVIGÁTOR ?

IRÁNYTŰ ?

iranytu-vagy-navigator-002

NAVIGÁTOR ?

AJÁNLATKÉRÉS

Komplett utazástervezés esetén felveszem veled a kapcsolatot egy előre megbeszélt időpontban. Kérlek, csak akkor küld el ajánlatkérésed, ha nyitott vagy egy rövid telefonos egyeztetésre az utazásoddal kapcsolatban.

Kedves Érdeklődő!
2024. május 15. és június 10. között az ajánlatkérések feldolgozása szabadság miatt szünetel. A digitális útikalauzok megrendelése és teljesítése továbbra is zavartalanul üzemel.
Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük ajánlatkérésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-002

Kedves Látogató!

2024. május 15. és június 10. között az ajánlatkérések feldolgozása szabadság miatt szünetel. A digitális útikalauzok megrendelése és teljesítése továbbra is zavartalanul üzemel.

Üdvözlettel:

Egyéni Utazó – Melinda

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001