Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Ajánlatkérés

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
MEGTERVEZZÜK AZ UTAZÁSOD

Ajánlatkérés

ELŐZETES KALKULÁCÓ

Ingyenes kalkuláció az utazásodra!

NAVIGÁTOR

Fontos információk!

Mielőtt kitöltöd és elküldöd a lenti űrlapot, kérlek olvasd el az alábbi hasznos tanácsokat. Minden ajánlat személyre szabott és a megadott paraméterek alapján készül.

Hova szeretnél utazni?
Válassz a legördülő menüből vagy írd meg üzenetben a Te saját Egyéni úti célodat. Ebben az esetben az ‘egyéb’ opciót jelöld meg.

Mikor szeretnél utazni?
Megadhatsz konkrét dátumot, de időintervallumot vagy évszakot is.

Kérlek számolj azzal, hogy kiemelt időszakban (húsvét, nyári vagy őszi szünet, stb.) nem csak a repülőjegy és a szállás lesz drágább, de az egyes fakultatív programok ára is magasabb lehet. Illetve az is előfordulhat, hogy szezonon kívül, ünnep napokon egyes létesítmények zárva tartanak.

Mennyi időre szeretnél utazni?
Természetesen eltérhetsz az Élményválasztóban feltűntetett időtartamtól, ha rövidebb vagy hosszabb időre szeretnél utazni. Nincs két egyforma utazás, így az utazás bármely paramétere módosítható, akár az időtartam is.

Hányan utaznátok?
Kérlek a létszám mellett tüntesd fel a kívánt szobaelosztást is (ha van ilyen jellegű speciális kérés), mert nagyban befolyásolhatja az árat. Illetve ne felejtsd el jelezni, ha kiskorú vagy 2 éven aluli utazik veletek.

Autóbérlés

Egyes programok estében erősen ajánlott az autóbérlés több szempont miatt is. Természetesen ha nem rendelkezel jogosítvánnyal és ezt jelzed felém, figyelembe fogom venni az ajánlat készítése során.

egyeni-utazo-kapcsolat-elerhetoseg-2

Szeretnél többet tudni szolgáltatásainkról?

IRÁNYTŰ ?

NAVIGÁTOR ?

IRÁNYTŰ ?

iranytu-vagy-navigator-002

NAVIGÁTOR ?

ELŐZETES KALKULÁCIÓ KÉRÉSE AZ UTAZÁSRA

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paraméterét igyekszem a utasok egyéni igényeire szabni. Az előzetes kalkuláció minden esetben személyre szabottan, a szolgáltatók aktuális árai alapján készülnek.
Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük ajánlatkérésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-002

Kedves Látogató!

2023. március 20-26. között a megrendelések kiszállítása és az ajánlatkérések feldolgozása, szabadság miatt szünetel. A digitális útikalauzok megrendelése és teljesítése továbbra is zavartalanul üzemel.

Üdvözlettel:

Egyéni Utazó

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001