Bemutatkozás

Bemutatkozás

Helló Kedves Utazó!

Posta Melinda vagyok, eredeti végzettségemet tekintve közgazdász és mióta 25 évesen nekivágtam életem egyik legnagyobb kalandjának, bátran állíthatom, hogy szenvedélyes utazó. Új-Zéland volt az első olyan úti cél ahová egyedül utaztam azonban egy percig se éreztem magam magányosnak. Itt tapasztaltam meg először, hogy minimális büdzsével, jó szervezéssel és egy hátizsákkal is el lehet jutni csodálatos helyekre.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megosszam veletek az évek során szerzett utazással kapcsolatos tapasztalataimat, ötleteimet, tippjeimet. Nagyon sok barát és ismerős kérte már segítségemet a témában ezért döntöttem úgy, hogy most megosztom veletek is.

Ezen az oldalon nem fogsz találni hosszú, több oldalas útleírásokat inkább csak rövid, pár mondatos vázlatokat és hasznos információkat, tippeket. Ennek azaz oka, hogy tapasztalataim szerint az útikönyv háromnegyede mindig olvasatlan marad vagy elő se kerül a táskából. Az utazásokra igyekszem lényegre törően felkészülni, összeállítani a programot és csak a legfontosabb információkkal terhelni az útitársaimat.

Egyik utamat sem bántam meg, mindegyik megérte a befektetett energiát és pénzt még akkor is ha a végén nem úgy sült el ahogy terveztem.

Ezért mindenkinek csak tanácsolni tudom, hogy ha teheti utazzon mert ha előre gondolkozol és tervezel sokkal kevesebb büdzséből megoldható egy pár napos kiruccanás mint gondolnád.

Nézelődjetek és ha kérdésetek merülne fel keressetek bátran.

Üdv:

Egyéni Utazó