Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Bemutatkozás

HELLÓ EGYÉNI UTAZÓ!

Posta Melinda vagyok, eredeti végzettségemet tekintve közgazdász és mióta 25 évesen nekivágtam életem egyik legnagyobb kalandjának, bátran állíthatom, hogy szenvedélyes utazó. Új-Zéland volt az első olyan úti cél ahová egyedül utaztam, azonban egy percig sem éreztem magam magányosnak. Itt tapasztaltam meg először, hogy minimális büdzsével, jó szervezéssel és egy hátizsákkal is el lehet jutni csodálatos helyekre. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megosszam veletek az évek során szerzett utazással kapcsolatos tapasztalataimat, ötleteimet, tippjeimet. Nagyon sok barát és ismerős kérte már segítségemet a témában, ezért döntöttem úgy, hogy feladom az eddigi munkámat és azzal fogok foglalkozni amit igazán szeretek, élménydús egyénre szabott utazásokat tervezek.

Ahhoz, hogy egy utazásból a legtöbbet tudd kihozni, tudnod kell, hogy mit és hol keress, ezért a naprakész információk felkutatása és összegyűjtése komoly kihívást jelenthet.
Például nem árt ha tisztában vagy a nyitva tartásokkal és belépőjegy árakkal vagy azzal, hogy mit nem szabad semmiképp kihagyni az utazás során. De gyakori kérdés szokott lenni az is, hogy hogyan működik a helyi tömegközlekedés vagy az autóbérlés?

Ezt az utazást megelőző terhet veszem le a válladról, mellyel időt, energiát és pénzt spórolunk meg az utazásod profi megtervezése során.
Nincs két egyforma utazás, így annak minden paraméterét a TE egyéni igényedre szabjuk a közös munka során!

Tapasztalataim szerint az útikönyv háromnegyede többnyire olvasatlan marad vagy elő sem kerül a táskából, ezért az utazásokra igyekszem lényegre törően felkészülni, összeállítani a programot és csak a legfontosabb információkkal ellátni az utazni vágyókat.

Amennyiben úgy érzed, hogy neked is a segítségedre lehetek a tervezés során, keress bizalommal.

Üdv:

Egyéni Utazó

egyéni utazó logo

Kapcsolat

@egyeniutazo

info@egyeniutazo.hu

www.egyeniutazo.hu

Porto és környéke

ingyenesen letölthető digitális útikalauz

Igényeld az ingyenes „Porto és környéke” IRÁNYTŰ-t, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

EGYÉNI UTAZÓK VÉLEMÉNYE

BLOG

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

További érdekes tartalmakért kövess social media felületeimen is!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001