Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

INGYENES PORTO ÚTIKALAUZ

Nyomtatható pdf formátum, mely könnyen félbe hajtható, hogy a táskádban is elférjen!

Ingyenes Porto útikalauz

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Fontos! Amennyiben nem érkezik meg pár percen belül az útikalauzod, kérlek nézz körül a ‘spam’ és ‘promotions’ mappákban is! 

Mit tartalmaz az Egyéni Utazó PORTO ingyenes útikalauz?

iranytu-001

IRÁNYTŰ

Ingyenes Porto útikalauz!

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lehet egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan egy vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes „Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Ha az utazás szervezése során úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor irány az Élményválasztó menüpont és kérd ingyenes kalkulációnkat a kiválasztott úti célra.

A „Portó és környéke” IRÁNYTŰ útikalauzban, olyan naprakész információkat gyűjtöttem össze számodra mint, például

 • reptéri transzfer, közlekedés, menetrendek,
 • nyitvatartás és belépőjegy árak,
 • fakultatív programok, útleírások,
 • linkgyűjtemény,
 • útvonaltervek, térképek, stb.
 • Portó röviden
 • Hasznos infók (pl.: Porto Card, csomagmegőrző, fontos app-ok)
 • TOP 10 látnivaló és program Portóban
 • Portó és környéke program javaslatok
 • Mánuel stílus, portói bor, azulejo és fado
 • Gasztronómia és TOP 5 rooftop bar Portóban

Porto útikalauz - Visszajelzések

"Szia! Nagyon klassz a Porto útikalauz, sok praktikus információval és tippekkel. Számomra nagyon komplett még a Porton kívüli kirándulások is teljessé teszik. Köszönöm szépen: Kovács Szilvia."
Kovács Szilvia
"Köszönöm szépen az utikalauzt, nagy segítség volt számunkra a Portóban való eligazodás, valamint a látnivalók kiválasztása terén. üdvözlettel,."
Mariann
"Kedves Melinda! Szeretném megköszönni a Portó és környéke útikalauzt, amely alapján megterveztük 3 napos látogatásunkat Portóban. Úgy gondolom minden hasznos információt megtaláltunk benne amire szükségünk lehet. Üdvözlettel és köszönettel Éva"
Éva
"Kedves Melinda! Két napja kaptam meg a Portói iránytű utikalauzát, és szeretném nagyon megköszönni, rendkívül hasznos és tartalmas, remélem ezáltal sikerül a családot meggyőzni egy portugáliai nyaralásról. Tisztelettel és köszönettel, "
Brindza Zsuzsanna
"Szia, Nagyon tetszik az útikalauz, köszönöm. Sok információ, áttekinthető, érthető, látszik a hozzáértésed, tájékozottságod. Máltára készülünk a férjemmel március 26-30-ig, nagyon jó menetrenddel. Szállást is foglaltunk, az még lemondható (Valletta, Palais Le Brun). A szervezésünket biztosan megkönnyítené az útikalauz."
M.A.
"Kedves Egyéni Utazó! Megkaptam, hálásan köszönöm, nagyon tartalmas, jól használható munka. További szép sikereket kívánok!"
Varga Zoltán

ÚJDONSÁG

Azori-szigetek digitális útikalauz

Azori-szigetek digitális útikalauz!

Szervezd meg utazásod egyénileg!

Az Azori-szigetek digitális útikalauz első fele választ ad a szigetcsoporttal kapcsolatban általánosan felmerülő kérdésekre (utazás időpontja és módja, közlekedés, időjárás, szállás választás, stb.), a második felében pedig összegyűjtöttem minden fontos információt, programot és látnivalót São Miguel szigetével kapcsolatban.

További bejegyzések

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001