Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

INGYENES PORTO ÚTIKALAUZ

Nyomtatható pdf formátum, mely könnyen félbe hajtható, hogy a táskádban is elférjen!

Ingyenes Porto útikalauz

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Fontos! Amennyiben nem érkezik meg pár percen belül az útikalauzod, kérlek nézz körül a ‘spam’ és ‘promotions’ mappákban is! 

Mit tartalmaz az Egyéni Utazó PORTO ingyenes útikalauz?

iranytu-001

IRÁNYTŰ

Ingyenes Porto útikalauz!

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lehet egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan egy vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes „Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Ha az utazás szervezése során úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor irány az Élményválasztó menüpont és kérd ingyenes kalkulációnkat a kiválasztott úti célra.

A „Portó és környéke” IRÁNYTŰ útikalauzban, olyan naprakész információkat gyűjtöttem össze számodra mint, például

 • reptéri transzfer, közlekedés, menetrendek,
 • nyitvatartás és belépőjegy árak,
 • fakultatív programok, útleírások,
 • linkgyűjtemény,
 • útvonaltervek, térképek, stb.
 • Portó röviden
 • Hasznos infók (pl.: Porto Card, csomagmegőrző, fontos app-ok)
 • TOP 10 látnivaló és program Portóban
 • Portó és környéke program javaslatok
 • Mánuel stílus, portói bor, azulejo és fado
 • Gasztronómia és TOP 5 rooftop bar Portóban

Porto útikalauz - Visszajelzések

"Üdvözlöm! Épp most vagyunk Porto-ban baráti társasággal, még otthon, indulás előtti héten találkoztam a neten böngészve az Ön útikalauzával. Élőben teszteljük a napokban, szuper, hogy egy helyen ennyi fontos info össze van válogatva!!!🙂🇵🇹 Nagyon hasznos!!!🙂🙏 Ismeretlenül is köszönet a munkáért, a befektetett energiáért és az önzetlenségért, amivel megosztja ezeket az információkat. Azt hiszem mindenkinek segítség, aki tervez ellátogatni Porto-ba vagy esetleg itt is tartózkodik és nem szeretne lemaradni olyan dolgokról, amelyek valóban kihagyhatatlanok, ha Porto-ban jár az ember🙂🇵🇹✨✨ Mi el vagyunk varázsolva ettől a helytől💖 Minden jót kívánok, üdvözlettel : Zsóka"
Zsóka
"Kedves Melinda! Köszönöm az ingyenes Útikalauzt! Nagyon tetszik az összeszedettsége, mindenre kiterjed, így az ember nem vakon indul neki egy új hely felfedezésének. Jól ki is néztük belőle, hogy mit szeretnénk megnézni. Közben kiderült, hogy a lányomnak van egy kollégája, aki portói születésű. Úgyhogy őt is mindjárt megkérdeztük, mit nézzünk meg, milyen programot szervezzünk. Teljes egészében azt mondta, amit Te írtál az útikalauzban. Úgyhogy tökéletes az ajánlásod, egy helyi is éppen így gondolja! Gratulálok a munkádhoz biztos, hogy legközelebb is igénybe fogjuk venni!"
Anett
"Kedves Egyéni Utazó! A Porto és környéke útikalauz egy szuper kiadvány. Minden fontos info, tipp, érdekesség, tanács benne van, ami az utazáshoz szükséges. Nagyon hálás vagyok érte! Köszönettel,
Ágnes
"Szia! Nagyon klassz a Porto útikalauz, sok praktikus információval és tippekkel. Számomra nagyon komplett még a Porton kívüli kirándulások is teljessé teszik. Köszönöm szépen: Kovács Szilvia."
Kovács Szilvia
"Köszönöm szépen az utikalauzt, nagy segítség volt számunkra a Portóban való eligazodás, valamint a látnivalók kiválasztása terén. üdvözlettel,."
Mariann
"Kedves Melinda! Szeretném megköszönni a Portó és környéke útikalauzt, amely alapján megterveztük 3 napos látogatásunkat Portóban. Úgy gondolom minden hasznos információt megtaláltunk benne amire szükségünk lehet. Üdvözlettel és köszönettel Éva"
Éva
"Köszönöm szépen az ingyenes könyvet. Nagyon hasznos volt, így három nap alatt sikerrel jártuk be a várost. Sajnos távolabbra nem tudtunk menni, arra kellett volna pár nap. Köszönettel!"
Gyula
"Kedves Melinda! Két napja kaptam meg a Portói iránytű utikalauzát, és szeretném nagyon megköszönni, rendkívül hasznos és tartalmas, remélem ezáltal sikerül a családot meggyőzni egy portugáliai nyaralásról. Tisztelettel és köszönettel, "
Brindza Zsuzsanna
"Szia, Nagyon tetszik az útikalauz, köszönöm. Sok információ, áttekinthető, érthető, látszik a hozzáértésed, tájékozottságod. Máltára készülünk a férjemmel március 26-30-ig, nagyon jó menetrenddel. Szállást is foglaltunk, az még lemondható (Valletta, Palais Le Brun). A szervezésünket biztosan megkönnyítené az útikalauz."
M.A.
"Kedves Egyéni Utazó! Megkaptam, hálásan köszönöm, nagyon tartalmas, jól használható munka. További szép sikereket kívánok!"
Varga Zoltán
"Kedves Melinda! Köszönöm a lehetőséget, hogy ingyenesen megismerhettem a Porto digitális útikalauzodat! Igaz csak rövid időtartamban, de jártam már Portoban és az általad látogatásra ajánlott környező városok egy részében is, (imádom Portugáliát ! 🙂 ) így van némi fogalmam és rálátásom arra, amit a kalauzodban kínálsz, ajánlasz, azaz nem teljesen idegen szemmel láttam neki az útikalauz olvasásának. Csakis elismeréssel tudok róla nyilatkozni! Hihetetlenül összeszedett, jól szerkesztett tematikájú, egy egyszerű turista számára abszolút teljes körűnek mondható, telis-tele nagyon hasznos információkkal, illetve az információk közvetlen elérhetőségét tartalmazó linkekkel, ami alapján tényleg bárki bátran nekivághat a saját utazása és programja tervezéséhez, szervezéséhez!!! Hatalmas segítség lehet a kinn tartózkodás során is! Nem igen tudnék említeni olyan témát amit hiányolnék belőle! Nálam külön jó pontot érdemelt, nagyon tetszett a klassz fotóhelyszínek gyűjteménye! 🙂 Éppen Lisszabon és környéke utazásunkat tervezgetem a jövő évre. Sok Portugália témájú közösségi oldat, csoportot követek folyamatosan az információk érdekében, illetve sok mindennek utánajártam, utánanéztem már, így egészen konkrét elképzelésem körvonalazódik arról, hogy hogyan és mi módon, mivel, milyen látnivalók felkeresésével töltsük el a tartózkodásra szánt időt, de jó esély van arra, hogy beszerzem a Te Lisszabon útikalauzodat is, hátha találok benne további kincset érő információt, és a link gyűjtemények egy helyen opció sem utolsó szempont! ;-D További sok sikert és örömöt a munkádhoz!."
Bernadett

ÚJDONSÁG

Azori-szigetek digitális útikalauz

Azori-szigetek digitális útikalauz!

Szervezd meg utazásod egyénileg!

Az Azori-szigetek digitális útikalauz első fele választ ad a szigetcsoporttal kapcsolatban általánosan felmerülő kérdésekre (utazás időpontja és módja, közlekedés, időjárás, szállás választás, stb.), a második felében pedig összegyűjtöttem minden fontos információt, programot és látnivalót São Miguel szigetével kapcsolatban.

További bejegyzések

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001