Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>
Málta utazás egyénileg

Málta

Málta több, mint egy sziget (egy szigetcsoport egész pontosan) a Földközi-tenger közepén. Egy rejtett gyöngyszem és határozottan több kalandot rejt magában, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolná.

Időjárása egyik legjobb a világon, mindig süt a nap, még télen is, és a hőmérséklet soha nem esik nulla fok alá!
Málta a világ legkisebb és legsűrűbben lakott országai közé tartozik.
A szigetország három UNESCO Világörökségi helyszínnel büszkélkedhet, beleértve a fővárost, Vallettát, a föld alatti sírtemplomot, a Ħal-Saflieni Hypogeumot és a hét csodálatos megalitikus templomot.

PROGRAMOK

Málta

a lovagok szigete

COVID INFÓ

Konzuli szolgálat – Málta

Reopen EU 

(magyar nyelvű oldal)

Visit Malta oldala

(angol nyelvű oldal)

Local Health Authorities

(angol nyelvű oldal)

AJÁNLATOK

MÁLTA

Málta utazás egyénileg - Dingli Cliff
Málta utazás egyénileg Popeye falu
Málta utazás egyénileg Valletta
Málta utazás egyénileg - Valletta erkélyek
Málta utazás egyénileg Mdina
Blue Grotto Málta utazás egyénileg
Beautiful blue lagoon with turquoise clear water, yachts and boats on a sunny summer day. Comino, Malta
Málta utazás egyénileg Valletta

Miért érdemes Máltára látogatni?  Lenyűgöző strandok, kiváló búvárhelyek, több ezer éves épületek, isteni gasztronómia, szuper kiránduló helyek a drámai sziklaszirtek mentén, a híres máltai fesztiválok illetve számos forgatási helyszínt látogathatunk meg. 

Málta testvér-szigetét, Gozót mindenképpen érdemes meglátogatni, akár önálló úti célként, akár egynapos kirándulás alkalmával, a szigeteket összekötő komphajók egyikével. Gozo határozottan eltér Málta szigetétől, mivel több zöldterülettel rendelkezik, ritkábban lakott, mégis számtalan látnivalót kínál minden korosztály számára! Több mint 12 hihetetlen búvárhelyszín, 46 templom  egy 13 km hosszú és 7 km széles szigeten.

Málta és Gozo között található a bájos Comino sziget, melynek területe mindösszesen 3,5 km² és csak egy pár bejelentett lakossal rendelkezi. Nevét a szigeten egykor tömegesen előforduló fűszerkömény után kapta.  A Comino környéki tengerek csodálatosak, a híres Kék Lagúna és a Kristály lagúna a legfontosabb látnivalói. A fantasztikus színű, tiszta víze miatt Comino az egyik legnépszerűbb búvár célpont. 

Gondoltad volna, hogy Málta fővárosának, Vallettának a teljes területe csak 0,8 négyzetkilométer? Olyan apró, hogy ez az Európai Unió legkisebb fővárosa.
A fővárost Jean Parisot de la Valette, a Szent János Lovagrend nagymestere után nevezték el.
Az alig 1 négyzetkilométeren fekvő Valletta 320 műemlékével a világ legkoncentráltabb történelmi területe. Valletta szinte minden sarkában találunk valami látnivalót, szabadtéri múzeumok, érdekes történelmi épületek, fogadalmi szobrok, szökőkutak és címerek. Nem meglepő, hogy Valletta egyike Málta három UNESCO világörökségi helyszínének.

 

A kalkulációban szereplő utazás bármely paramétere módosítható:

indulás

Budapest

időtartam

min. 5 éj

utazás

fapados repülőjárat

autóbérlés

nem feltétlen szükséges

díj

*85.000 Ft-tól/fő

(5 éj, 2 fő esetén, személyenként egy kabin bőrönddel)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak

Egyéni Utazó Málta digitális útikalauz

Málta esetében az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR munkadíja min. 32,000 forint / úti cél függetlenül az előzetes kalkuláció összegétől. 

EGYÉNI UTAZÓK VÉLEMÉNYE

Szívesen utaznál Máltára, de segítségre van szükséged a szervezésben? Kérd ingyenes előzetes kalkulációmat vagy szervezd meg egyénileg utazásod a digitális útikalauz segítségével! Az útikalauz több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni.

SZOLGÁLTATÁSOK

IRÁNYTŰ

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyes utak esetében lehetőség van az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ megrendelésére, ami tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lesz egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan 1, vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes „Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Az IRÁNYTŰ útikalauz ára 4,900 FT / úti cél.

NAVIGÁTOR

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás

Elnavigállak a szervezés útvesztőjében!
Lépésről lépésre megtervezzük utazásod!

Az Egyéni utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás megrendelésével leveszem a válladról a szervezés terhét, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolunk meg neked az utazásod profi megtervezése során.

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paramétere a TE egyéni igényedre lesz szabva. A személyre szabott útitervet egy konzultáció során véglegesítjük, az utazás minden egyes részletét átbeszéljük és végül kézhez kapsz minden hasznos infót, mely az utazáshoz szükséges. Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segítségedre lehetek abban, hogy költséghatékonyabban szervezzük meg utazásod, kérd ingyenes előzetes kalkulációmat az utazásra!

 

Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR tanácsadás díja min. 32,000 Ft-tól / úti cél,
ami 4 fő utazása esetén csak 8,000 Ft költséggel jár.

Porto és környéke

ingyenesen elérhető IRÁNYTŰ útikalauz

Igényeld az ingyenes „Porto és környéke” IRÁNYTŰ-t, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

BLOG

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001