Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>

Digitális útikalauz letöltési és használati útmutató

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
MEGTERVEZZÜK AZ UTAZÁSOD

Digitális útikalauz letöltési és használati útmutató

Digitális útikalauz letöltési és használati útmutató

Digitális útikalauz vásárlás és fizetés

 • A digitális útikalauzra leadott megrendelés ellenértéke online fizetéssel (Barion) vagy közvetlen banki átutalással rendezhető. A rendelést követően elektronikus számlát állítok ki, amely a vásárláskor megadott e-mail címre kerül kiküldésre. 
 • Online fizetés esetén a digitális útikalauz a megrendelés befejezése után, néhány percen belül letölthetővé válik. Banki átutalás esetén rendelésed függőben lesz, amíg a rendelési összeg beérkezéséről meg nem győződünk.
 • Fontos! A digitális útikalauz letöltését követően elveszíted a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletet 20. § szerinti elállási és felmondási jogodat.

Digitális útikalauz letöltése

 • Miután rendezted megrendelésed összegét (átutalással vagy online fizetéssel), fogsz kapni egy levelet melynek tárgya “Az Egyéni Utazó rendelésed befejeződött”
 • A Letöltések alatt található táblázatban kattints a Letöltés felirat alatt található linkre, például “Egyéni Utazó – Madeira digitális útikalauz”
 • Ezt követően a megvásárolt digitális útikalauz automatikusan letöltődik a számítógépeden beállított alapértelmezett mappában. Ez az esetek többségében a Letöltések mappa, ezért azt javaslom, hogy először ott keresd.
 • Ezután nincs más dolgod, mint megnyitni a digitális útikalauzt és megszervezni az utazásod.

Amennyiben a vásárlás során létrehoztál magadnak egy saját felhasználói fiókot, lehetőséged van bármikor belépni a fiókodba és újra letölteni a digitális útikalauzt.

Digitális útikalauz érvényessége, frissítése

 • A digitális útikalauz a vásárlástól számított 180 napig korlátlanul letölthető a felhasználói fiókból vagy a visszaigazoló levélben található linkről az aktuális frissítésekkel együtt!
 • Ez azt jelenti, hogy bármikor újra letöltheted a megvásárolt útikalauzt. Abban az esetben, ha időközben frissítésre került a dokumentum, a vásárlói linken már az új, frissített változatot fogod elérni.
 • Ennek akkor van jelentősége, ha nem közvetlen a vásárlás után kerül sor az utazásodra, hanem hónapokkal később.

Év elején mindig történik egy nagyobb frissítés, de előfordul, hogy év közben is készül frissített változat.

Digitális útikalauz formátuma

 • Minden digitális útikalauz nyomtatható, PDF formátumban kerül kiküldésre, mely könnyen félbe hajtható, így a táskádban is kényelmesen elfér.
 • Tapasztalataim alapján, a vásárlók többsége szereti kinyomtatni és magával vinni az útikalauzt a nyaralására. Ilyenkor lehet rá jegyzetelni, megjegyzéseket írni, stb.
 • Mivel nem ez a legkörnyezetbarátabb megoldás, egyes útikalauzok EPUB formátumban is elérhetőek lesznek, így a telefonodon is magaddal tudod majd vinni az utazásra. Sajnos ennél a formátumnál korlátozottak a szerkesztési lehetőségek, ezért kevesebb képet és illusztrációt fog tartalmazni, az oldalszámokat tekintve pedig jóval terjedelmesebb lesz. Az EPUB útikalauzok jelenleg szerkesztés alatt vannak. 

A DIGITÁLIS ÚTIKALAUZ SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLL.

Az útikalauz a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül sem egészben, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikus módon. Másolása, feltöltése vagy továbbküldése jogi következményeket von maga után! A vevő tudomásul veszi, hogy vásárlásával kizárólag ő jogosult a digitális útikalauz birtoklására, annak továbbküldése, megosztása, mások számára történő elérhetővé tételével megsérti a szerzői jogi törvényt.

1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról.

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001