Barion Pixel
VISSZA

Oroszország

Oroszország a Föld legnagyobb területű állama, Magyarországnál több mint 180-szor nagyobb és a legtávolabbi pontjai 8000 km-re vannak egymástól.

Az ország fantasztikus városaiban számos történelmi, kulturális és természeti látnivaló található. Oroszország fő turisztikai útvonalai közé tartozik Moszkva – az arany kupolák városa, Szentpétervár – Észak Velencéje, Kazany – Tatárföld fővárosa, Kamcsatka-félsziget –  a gejzírek földje és a hosszú vonatút a híres Transz-szibériai vasútvonalon. Egy biztos, Oroszország számos kalandot ígér, minden turista számára.

PROGRAMOK

Moszkva városlátogatás

Az arany kupolák városa

Az ajánlat jelenleg nem elérhető!

COVID INFÓ

Oroszországba magyar állampolgároknak vízum szükséges, azaz kizárólag a vízum előzetes beszerzésével léphetünk be az ország területére. Az orosz TURISTA vízum egyszeri belépésre jogosít, rövid kint tartózkodással.

AJÁNLATOK

MOSZKVA városlátogatás

Moszkva utazás
egyeni-utazo-moszkva-megvalto-krisztus-katedralis-oroszorszag
Moszkva utazás
egyeni-utazo-moszkva-oroszorszag-boldog-vazul-szekesegyhaz
Moszkva utazás egyeni-utazo-moszkva-oroszorszag-kreml-2
Moszkva utazás

Ha az ember Moszkvára gondol, automatikusan a Vörös tér és az ott található Szent Bazil-székesegyház jut elsőként eszébe. Ez a katedrális Oroszország egyik legikonikusabb épülete, játékosan díszített hagymakupoláinak köszönhetően az az érzésünk, hogy egy mesekönyv lapjai elevenedtek meg. A Vörös téren túl azonban még számos látnivaló vár ránk Európa legnagyobb és legnépesebb városában. Hatalmas parkok, érdekes múzeumok, képtárak, kastélyok és székesegyházak. A moszkvai metró világszerte híres, különleges állomásairól sem szabad megfelejtkezni, melyek az egykori Szovjetunió katonai erejét volt hivatott bemutatni. Moszkvában járva érdemes sétálni egyet a Kreml területén, megnézni egy balettelőadást a Bolsojban, bejárni a világ egyik legszebb metróvonalát, ellátogatni Tolsztoj szülőházába, bebarangolni az Izmailovo bolhapiacot és mindenképp érdemes egy pillantást vetni a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójára az üzleti negyedben.

A kalkulációban szereplő utazás bármely paramétere módosítható:

indulás

Budapest

időtartam

min. 3 éj

utazás

fapados repülőjárat

autóbérlés

díj

*55.000 Ft-tól/fő

(3 éj, 2 fő esetén)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak. A fenti ajánlat nem tartalmazza a vízumköltséget!

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR utazás szervezés

SZOLGÁLTATÁSOK

IRÁNYTŰ

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyes utak esetében lehetőség van az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ megrendelésére, ami tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lesz egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan 1, vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes “Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Az IRÁNYTŰ útikalauz ára 8,000 FT / úticél.

NAVIGÁTOR

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás

Elnavigállak a szervezés útvesztőjében!
Lépésről lépésre megtervezzük utazásod!

Az Egyéni utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás megrendelésével leveszem a válladról a szervezés terhét, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolunk meg neked az utazásod profi megtervezése során.

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paramétere a TE egyéni igényedre lesz szabva. A személyre szabott útitervet egy konzultáció során véglegesítjük, az utazás minden egyes részletét átbeszéljük és végül kézhez kapsz minden hasznos infót, mely az utazáshoz szükséges. Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segítségedre lehetek abban, hogy költséghatékonyabban szervezzük meg utazásod, kérd ingyenes előzetes kalkulációmat az utazásra!

 

Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR tanácsadás díja min. 24,000 Ft/ út,
ami 4 fő utazása esetén csak 6,000 Ft költséggel jár.

Porto és környéke

ingyenesen elérhető IRÁNYTŰ útikalauz

Igényeld az ingyenes “Porto és környéke” IRÁNYTŰ-t, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

BLOG

egyeni-utazo-moszkva-oroszorszag-kiemelt

Kreml látnivalók

utazás | Moszkva | Kreml | látnivalók | fakultatív programok Moszkva Oroszország fővárosa. Az ország elsődleges politikai, kulturális, gazdasági, oktatási és közlekedési központja. Több mint

Tovább olvasom »

Moszkva látnivalói

utazás | Moszkva | látnivalók | fakultatív programok Moszkva Oroszország fővárosa. Az ország elsődleges politikai, kulturális, gazdasági, oktatási és közlekedési központja. Több mint 2500 km²-es

Tovább olvasom »

vissza a lap tetejére

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001