Barion Pixel
lépésről lépésre megtervezzük az utazásod >>>
egyeni-utazo-norvegia-utazas

Norvégia

Norvégia a világ egyik legszebb helye a Földön, tele természeti csodákkal, érdekes városokkal, lenyűgöző történelemmel és sok boldog emberrel.

Norvégia a lélegzetelállító fjordok, csodás vízesések, hatalmas hegyek és a trollok hazája, ezért bármelyik régiójába látogatsz el számos szórakozást és kalandot ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Norvégia északi része nagyszerű helyszín a sarki fény megfigyelésére, emellett  érdemes ellátogatni a modern Osló-ba is, vagy akár egy tipikus skandináv faluba.

PROGRAMOK

BERGEN régió

a fjordok kapuja

STAVANGER régió

a túrázók paradicsoma

LOFOTEN szigetek

Norvégia gyöngyszeme

COVID INFÓ

Konzuli szolgálat – Norvégia

Reopen EU

(magyar nyelvű oldal)

Helse Norge

(angol nyelvű oldal)

AJÁNLATOK

BERGEN régió

Bergen
egyeni-utazo-norvégia-bergen-regio-uton-hardanger-fjord
egyeni-utazo-norvegia-fjord-bergen-stegastein-kilato-aurland
egyeni-utazo-norvegia-bergen-regio-Steinsdalsfossen-vízesés
egyeni-utazo-bergen-urnesi-dongatemplom
egyeni-utazo-norvegia-flam-fjord-cruise
Village and Sea view on mountains in Geiranger fjord, Norway

Sétálj Bergen macskaköves utcáin a régi faházak között, melyek különleges és utánozhatatlan skandináv hangulatot árasztanak magukból. A városon kívűl is rengeteg népszerű látványosság közül választhatunk, beleértve az urnesi  dongatemplomot, a vikingfalvakat Gudvangenben, de felszállhatunk a világ legmeredekebb vasútjára a Flambana-ra is. Ezenkívül hajózhatunk a 17 km hosszú Naeroyfjord-on, mely Norvégia egyik legjelentősebb természeti látványossága. Számos különleges vízesés és kilátópont vár minden idelátogatót.

A kalkulációban szereplő utazás bármely paramétere módosítható:

indulás

Budapest vagy Bécs

időtartam

min. 5 éj

utazás

fapados repülőjárat átszállással

autóbérlés

erősen ajánlott

díj

*185.000 Ft-tól/fő

(5 éj, 4 fő esetén, autóbérléssel, személyenként egy kabin bőrönddel)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ Bergen régió digitális útikalauz

Norvégia esetében az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR munkadíja  min. 48,000 forint / úti cél függetlenül az ingyenes előzetes kalkuláció összegétől. 

EGYÉNI UTAZÓK VÉLEMÉNYE

Szívesen utaznál Norvégiába, de segítségre van szükséged a szervezésben? Kérd ingyenes előzetes kalkulációmat vagy szervezd meg egyénileg utazásod a digitális útikalauz segítségével! Az útikalauz több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni.

STAVANGER régió

stavanger-norvegia
egyeni-utazo-norvegia-kjerag-tura-kjeragbolten-lyseboten
Stavanger régió Lysefjord
egyeni-utazo-norvegia-stavanger-pulpit-rock-preikestolen-lysefjord
egyeni-utazo-norvegia-stavanger-2
egyeni-utazo-norvegia-stavanger-pulpit-rock-preikestolen-3
egyeni-utazo-norvégia-kjeragbolten-kjerag

Ha az aktív kikapcsolódás híve vagy és szeretsz túrázni, akkor Rogaland megye és a Lysefjord környéke tökéletes úti cél számodra. Stavanger-ben sétálj egyet az óváros fehér faházai között és látogass el a kőolaj múzeumba is.
A várostól nem messze található a Szószék szikla, azaz a Preikestolen Norvégia egyik legismertebb jelképe. Ha komolyabb kihívásra vágysz és nincs tériszonyod a Kjerag hegyet megmászva kiállhatsz az ikonikus beszorult sziklára is. A fentieken túl a Florli 4444 lépcsői is várnak rád, ami a lépcsőfokok számát is jelzi. Hajózás a csodálatos Lysefjordon kötelező program.

A kalkulációban szereplő utazás bármely paramétere módosítható:

indulás

Budapest

időtartam

min. 4 éj

utazás

fapados repülőjárat átszállással

autóbérlés

erősen ajánlott

díj

*175.000 Ft-tól/fő

(4 éj, 4 fő esetén, autóbérléssel, személyenként egy kabin bőrönddel)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak

Norvégia esetében az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR munkadíja  min. 48,000 forint / úti cél függetlenül az ingyenes előzetes kalkuláció összegétől. 

LOFOTEN szigetek

Beautiful view of Kvalvika beach at sunset in Lofoten Islands, Norway
Traditional fishing village A on Lofoten Islands, Norway with red rorbu houses. With snow in winter
Cityscape at sunset, Alesund, More og Romsdal, Norway.
Mountaineer man climbs on top snowy mountain with colorful sky in morning
Yellow house on snow in fishing village at harbour
Northern lights over mountain with colors scandinavian village at Lofoten, Norway

A Lofoten sziget csoport Norvégia északi részén helyezkedik el, és sokan nem tudják, hogy az UNESCO Világörökség része. Ha kíváncsi vagy a sarki fényre márciusban érdemes utazni, mert akkor még havas a táj, viszont már rövidebbek az éjszakák. Nyáron csodás túrák, fehér homokos elszigetelt strandok és az “éjféli nap” várja az idelátogató turistákat. Amellett, hogy őrült időjárásra lehet számítani, tökéletes helyszín a szabadtéri programokhoz úgymint túrázás, bálna les vagy sas szafari. Itt található Å, a világ legrövidebb nevű faluja is, ami egyébként a szigetcsoport legdélibb, közúton megközelíthető települése. A szigetcsoport 190 kilométer hosszú partvidéke a tőkahalhalászat központja, ezért sok helyen erős halszagra lehet számítani.

A kalkulációban szereplő utazás bármely paramétere módosítható:

indulás

Budapest

időtartam

min. 7 éj

utazás

fapados repülőjárat átszállással

autóbérlés

erősen ajánlott

díj

*225.000 Ft-tól/fő

(7 éj, 4 fő esetén, autóbérléssel és poggyásszal)

*Induló árak a választott időpont és létszám függvényében változhatnak

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ Lofototen szigetek digitális útikalauz

Norvégia esetében az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR munkadíja  min. 48,000 forint / úti cél függetlenül az ingyenes előzetes kalkuláció összegétől. 

EGYÉNI UTAZÓK VÉLEMÉNYE

Szívesen utaznál a Lofoten szigetekre, de segítségre van szükséged a szervezésben? Kérd ingyenes előzetes kalkulációmat vagy szervezd meg egyénileg utazásod a digitális útikalauz segítségével! Az útikalauz több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni.

északi hangulat, nordic stílus, skandináv esztétika, dizájn, art, funkcionalizmus, természet, környezettudatosság, fenntarthatóság, utazás

SZOLGÁLTATÁSOK

IRÁNYTŰ

Egyéni Utazó IRÁNYTŰ útikalauz

Minden egy helyen! Irányt mutatok az utazásod megszervezéséhez,
a többi rajtad múlik!

Egyes utak esetében lehetőség van az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ megrendelésére, ami tartalmaz minden hasznos információt, melyre szükséged lesz egy élménydús utazás megszervezéséhez. Az Egyéni Utazó IRÁNYTŰ több, mint egy szimpla útikönyv, mert naprakész információkat tartalmaz, hogy ne neked kelljen az interneten található átláthatatlan mennyiségű információt felkutatni és összegyűjteni. Saját tapasztalataim alapján és hosszas kutató munkát követően rengeteg olyan 1, vagy akár több napos fakultatív programot gyűjtöttem össze, melyek között mindenki megtalálja a neki valót. Kérd  az ingyenes „Porto és környéke” útikalauzunkat, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

Az IRÁNYTŰ útikalauz ára 4,900 FT / úticél.

NAVIGÁTOR

Egyéni Utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás

Elnavigállak a szervezés útvesztőjében!
Lépésről lépésre megtervezzük utazásod!

Az Egyéni utazó NAVIGÁTOR szolgáltatás megrendelésével leveszem a válladról a szervezés terhét, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolunk meg neked az utazásod profi megtervezése során.

Nincs két egyforma utazás, így annak minden paramétere a TE egyéni igényedre lesz szabva. A személyre szabott útitervet egy konzultáció során véglegesítjük, az utazás minden egyes részletét átbeszéljük és végül kézhez kapsz minden hasznos infót, mely az utazáshoz szükséges. Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segítségedre lehetek abban, hogy költséghatékonyabban szervezzük meg utazásod, kérd ingyenes előzetes kalkulációmat az utazásra!

 

Az Egyéni Utazó NAVIGÁTOR tanácsadás díja min. 32,000 Ft/ út,
ami 4 fő utazása esetén csak 8,000 Ft költséggel jár.

Porto és környéke

ingyenesen elérhető IRÁNYTŰ útikalauz

Igényeld az ingyenes „Porto és környéke” IRÁNYTŰ-t, hogy te is lásd mennyire hasznos tud lenni egy jól összeállított anyag a szervezés során.

BLOG

Egyéni Utazó

Ingyenes Porto és környéke útikalauz!

Egyéni Utazó

Hírlevél feliratkozás

Egyéni Utazó

Köszönjük megrendelésed!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

iranytu-vagy-navigator-001